Maak kennis met Cover-Tray

Iedereen herkent het wel. Op een festival of groot evenement probeer je jezelf wanhopig door een enorme massa partypeople heen te wurmen met een draagtray voor bekers. Geen pretje, toch? Met de Cover-Tray draag je je biertjes moeiteloos van de bar naar je vrienden, zonder ook maar één druppel te morsen. Daarbij bescherm je je bekers ook nog eens tegen bijvoorbeeld rondvliegende confettisnippers. Kortom, meer genieten & nóg meer fun!

Over ons

Cover-Tray is een uitzonderlijk concept, ontstaan uit de ideeën van vier enthousiaste jongens met een achtergrond in het ondernemerschap en de behoefte om één van de grootste ergernissen tijdens grote evenementen weg te nemen. Met de handige draagtray proberen we het dragen van bier, fris en wijn voor bezoekers een stuk gemakkelijker te maken en creëren we bovendien unieke marketing mogelijkheden voor organisatoren.

Biertrays bedrukken & efficiënte marketing

Laat de biertrays bedrukken en haal zo het maximale uit de extra ruimte van de Cover-Tray! Print de timetable en/of plattegrond van je festival of evenement en zorg ervoor dat je bezoekers geen enkele headline act missen. Of verkoop de cover als advertentieruimte met een gegarandeerd groot bereik! We bedrukken de biertray graag zoals jij ‘m hebben wilt!

Contact

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Cover-Tray

Het Segment 10
6921 RH Duiven
Nederland
E: info@cover-tray.com
T: 085 – 2730112

Twitter

Cover-Tray's Twitter avatar
Cover-Tray
@Cover_Tray

Cover-Tray® heet u van harte welkom!! #festivak #covertray #dreamscometrue

Show Media
Tweet Media
Cover-Tray's Twitter avatar
Cover-Tray
@Cover_Tray

Meld je snel aan voor @Festivak en krijg een gepersonaliseerde tray exclusief voor jou alleen! #festivak #Cover_tray t.co/vLVeYHXkzT